fbpx

WORKSHOP
19. Januar - BERGEN

"Aktiver din indre motivasjon"

AKTIVER DIN INDRE MOTIVASJON!

Når du kommer til et sted i livet hvor du føler deg mentalt klar og til stede for å gå for det livet du drømte om å ha, da er tiden inne for å starte og lære deg nye metoder og verktøy som du trenger i din selvutviklingsreise for å skape det livet du ønsker. Et liv som gir deg mening og som gir deg glede og som gjør deg motivert til å ta fatt på hver dag som kommer.

Webinaret «Aktiver din indre motivasjon» er akkurat det du trenger i den fasen du er i og er for de som trenger ny motivasjon i livet, for å finne ny meningen, finne balanse og for å starte en ny retning som fører deg mot dine visjoner og drømmer.

Dato

19. Januar 2023

TidSPUNKT

18.00-20.00

PriS

GRATIS

STED

Thon Orion, Bradbenken 3

WORKSHOP AGENDA

18.00 - Introduksjon
18.15 - Visjon - 2023 ditt beste år? Hvorfor visjon?
18.30 - Gjennombrudds modellen
18.45 - Hvordan å sette et SMART mål?
19.15 - Øvelse
19.30 - Smakebit av NLP og coach utdanningen som starter i 3. februar

BLI MED PÅ GRATIS WORKSHOP
TORSDAG 19. JANUAR

FÅ EN SMAKEBIT AV VÅRENS NLP-UTDANNING

NLP Practitioner – Få fram det beste i deg selv og andre!

PERSONENE DU MØTER I WORKSHOPEN

JAN OTTO HOVDA

Hovedtrener og daglig leder i Ålreit.
DNCF-sertifisert coach med bred erfaring, blant annet innen trening og coaching i interkulturell konflikthåndtering, par og teamcoaching. Hans spesialområde er stressmestring og forebygging av utbrenthet. Jan Otto er kjent for sin lune og rolige fremtoning, og bruker filosofi, litteratur, humor og ironi for å få gjennom budskap og innhold undervisningen.

SILJE JARNUNG

Under utdanning til Sertifisert Coach
Silje har lang erfaring som lærer i norsk skole, og hun har mye erfaring som assistent og trenerassistent i våre utdanninger i NLP og coaching. Silje er kjent for sitt varme vesen og sine empatiske evner. Hun er hjerterdamen i teamet, og samtidig er det hun som står for løvebrølet når det er nødvendig å synge av full strupe.

Workshopen
"Finn din indre motivasjon"
er en av aktivitetene i Gjennombrudd-prosjektet.

HVA ER GJENNOMBRUDD-PROSJEKTET?

Gjennombrudd prosjektet er et initiativ fra Ålreit Institutt for solidaritet og støtte til samfunnet. 

MÅLET MED PROSJEKTET

Målet med prosjektet er å bidra positivt til menneskers selvutviklingsreise

Å hjelpe mennesker å finne seg selv og finne ut hva de ønsker å jobbe mot.

Å hjelpe mennesker å finne ut hva som blir det neste skrittet for dem.

Gjennombrudd prosjektet arrangerer gratis workshops, Podcast, Masterclasses og andre arrangement!

Dette sier tidligere kursdeltakere

Wenche Dyb

I dag er en av de dagene jeg virkelig kjenner på at å være coach er den beste jobben en kan ha, og jeg vil sende en stor takk til dere for å ha lært meg faget. Og, spesielt til deg i dag Jutta for å ha introdusert “brett-coaching” for meg. Har nettopp avsluttet en time med en kunde som fikk et fantastisk gjennombrudd ved hjelp av brettet.  Det er en unik måte å skape klarhet i situasjonen på, det gir oversikt, perspektiv og motivasjon, og jeg ble også skikkelig motivert og inspirert til å bruke dette verktøyet enda mer 🙂 🙂

5/5

Berit Nesseth Otterlei

I made it💪🏼💃🏻💃🏻❤️. Har hatt mine tøffeste år ever, men takket være samtidig utdanning i mental og følelsesmessig mestring sitter jeg først og fremst igjen med læringene. Så uendelig glad for idag og kunne kalle meg ferdig sertifisert NLP coach og samtidig sertifisert i Den Norske Coachforening. Flere ganger har det kjentes umulig, men har likevel fokusert på målet der fremme og HVORFOR dette var så viktig  – nettopp derfor er jeg i MÅÅÅÅL – du all verden så deilig. Shoot for the moon, folkens😘💫💫✨

Supertakknemlig for alt Ålreit Institutt coaching- og kompetansesenter har lært meg

5/5

Silje Jarnung

For meg har utdanningen hos Ålreit Institutt vært som å få åpne en skattekiste fylt med verdifulle skatter. Skatter i form av virkningsfulle, effektive NLP-verktøy jeg kan hente fram når jeg måtte ha behov for det. Metoder og teknikker som jeg har erfart kan utgjøre en positiv forskjell, både for meg selv og for dem jeg omgir meg med. Verktøy som kan brukes til å nå mål og få resultater, og teknikker som kan gi styrkende påfyll i utfordrende livssituasjoner.

5/5

Spørsmål og svar

For deg som ønsker å utvikle deg til å bli flinkere å sette deg mål og som har lyst å lære deg hvordan. Også for deg som har lyst å lære mer om NLP Coach utdanningen og få en introduksjon til noen av verktøyene innen NLP.

Workshopen gir deg innsikter i hva som er viktig for deg personlig for å styre livet ditt i mot en visjon. Den gir deg også gode verktøy og metoder for hvordan å jobbe opp i mot mål med SMART metoden som er et av de beste verktøyene for å sette seg mål. Du vil også få innblikk i hva en NLP-utdanning vil gi deg, med andre verdifulle verktøy og metoder til utvikling av deg selv og andre. 

Workshopen blir holdt av DNCF Sertifisert NLP Coach Jan Otto Hovda og Marie Aase, DNCF Serfisifert coach.  

Nei, det holder at du tilegner deg den nye kunnskapen og setter det inn i din egen livserfaring.

Workshopen holdes på Thon Orion, Bradbenken 3, 5003 Bergen

Workshopen er Gratis.

Siden 2002 har vi vært en av landets ledende og mest kompetente leverandører av personlig og profesjonell utvikling og vekst.

Vi er blant Norges mest erfarne innenfor NLP- og coachingfagetog har solid kompetanse og internasjonale sertifiseringer.

Ålreit AS – Orgnr. 998 092 493 

Følg oss

Meld på nyhetsbrev

Send meg Ålreite nyheter om kurs, utdanninger og annen nyttig informasjon.

MELD DEG PÅ WORKSHOP

Workshop2004

FYLL UT SKJEMAET OG VI VIL TA KONTAKT MED DEG

Kontaktskjema NLP Practitioner