fbpx

GRATIS WEBINAR

"Aktiver din indre motivasjon"

11. januar 2023

Om Webinaret "Finn din indre motivasjon"

Når du kommer til et sted i livet hvor du føler deg mentalt klar og til stede for å gå for det livet du drømte om å ha, da er tiden inne for å starte og lære deg nye metoder og verktøy som du trenger i din selvutviklingsreise for å skape det livet du ønsker. Et liv som gir deg mening og som gir deg glede og som gjør deg motivert til å ta fatt på hver dag som kommer.

Webinaret «Aktiver din indre motivasjon» er akkurat det du trenger i den fasen du er i og er for de som trenger ny motivasjon i livet, for å finne ny meningen, finne balanse og for å starte en ny retning som fører deg mot dine visjoner og drømmer.

I WEBINARET

vil du lære:

TID

19.00-20.30

Dato

11. JANUAR 2023

PriS

GRATIS

ONLINE

Digitalt på Zoom

SOLIDARITETSPROSJEKTET GJENNOMBRUDD

Initiativet for selvutvikling!

Dette gratis Webinaret er en av handlingene fra Solidaritetsprosjektet Gjennombrudd, som Ålreit Coaching & Kompetansesenter opprettet for å hjelpe menneskene i samfunnet for deres selvutviklingsreise. Med dette solidaritetsprosjektet oppfyller vi vårt eksistensformål, og vi fullfører løftene våre som er våre verdier.

Lær fra Jan Otto Hovda, som vil lære deg de beste metodene og verktøyene fra hans over 20 års erfaring med coaching og selvutvikling. Jan Otto er også initiativtaker for Solidaritetsprosjektet, som er en del av hans visjon om å hjelpe mennesker i deres selvutviklingsreise.

FÅ EN SMAKEBIT AV VÅRENS NLP-UTDANNING

NLP Practitioner – Få fram det beste i deg selv og andre!

PERSONENE DU MØTER PÅ WEBINARET

Jan Otto Hovda NLP Trainer, kursansvarlig

JAN OTTO HOVDA

Hovedtrener og daglig leder i Ålreit.
DNCF-sertifisert coach med bred erfaring, blant annet innen trening og coaching i interkulturell konflikthåndtering, par og teamcoaching. Hans spesialområde er stressmestring og forebygging av utbrenthet. Jan Otto er kjent for sin lune og rolige fremtoning, og bruker filosofi, litteratur, humor og ironi for å få gjennom budskap og innhold undervisningen.

MARIE AASE

DNCF Sertifisert Life- & Business Coach
Marie er genuint opptatt av å få andre til å blomstre og kombinert med sin erfaring innen multimedia produksjon og markedsføring, ønsker hun også å hjelpe bedrifter til å blomstre. Hun har en evne til å se det positive og møter både mennesker og nye utfordringer med entuiasme og engasjement.

Siden 2002 har vi vært en av landets ledende og mest kompetente leverandører av personlig og profesjonell utvikling og vekst.

Vi er blant Norges mest erfarne innenfor NLP- og coachingfagetog har solid kompetanse og internasjonale sertifiseringer.

Ålreit AS – Orgnr. 998 092 493 

Følg oss

Meld på nyhetsbrev

Send meg Ålreite nyheter om kurs, utdanninger og annen nyttig informasjon.

MELD DEG PÅ WEBINAR 11. JAN. 2023

Webinar1101

FYLL UT SKJEMAET OG VI VIL TA KONTAKT MED DEG

Kontaktskjema NLP Practitioner

MELD DEG PÅ WORKSHOP

Workshop2004