fbpx

SYSTEMISK METODESEMINAR

"Gjør det synlig"

Dato

6.-8. MAI

TiD

Fre. kl. 13-18 - Lør. 9-17 - Søn. 10-15

PriS

4900,-

STED

Amalie Skrams vei 3, 5036 Bergen

"GJØR DET SYNLIG"

Intet annet verktøy bidrar like lekent, lett og oversiktlig til utvikling av konstruktive løsninger i terapi, coaching, teamutvikling. Systemiske oppstillinger (også kalt systemiske konstellasjoner) eller strukturoppstillinger er et svært effektivt verktøy for å arbeide med personlige, helserelaterte eller yrkesmessige utfordringer.
I løpet av oppstillingsprosessen utvikler det seg raskt et klart bilde av situasjonen/utfordringen.
Den spesielle spørreteknikken åpner opp for ny erkjennelse og motivasjon og
avdekker den underliggende kjernen til problemet.
Samtidig mobiliserer den klart strukturerte fremgangsmåten en sterk løsnings- og ressursorientert kreativitet.

Systemiske oppstillinger er egnet som egen terapiform og/eller som en del av metodeutvalget i coaching. Tilnærmingen kan brukes på ulike områder av livet og arbeidslivet. Den gir rask oversikt, innsikt og fremmer løsningsfokus.
Metodikken har sitt opphav i familieterapien og blir i dag brukt både i organisasjonsutvikling, terapi, coaching.

Seminaret formidler både metodeteori og metodekompetanse.
Kurslederen involverer deltakerne ved å velge temaer.
Kurslederen fremfører og reflekterer metodikken i plenum,
gir deltakerne etterpå anledning til egen praksis i små grupper under veiledning og med konstruktive tilbakemeldinger, evaluerer fremgang i plenum.

Vi vil hele tiden interaktivt knytte innholdet opp mot praktisk nytteverdi.

PERSONENE DU MØTER PÅ KURSET

JAN OTTO HOVDA

Hovedtrener og daglig leder i Ålreit.
DNCF-sertifisert coach med bred erfaring, blant annet innen trening og coaching i interkulturell konflikthåndtering, par og teamcoaching. Hans spesialområde er stressmestring og forebygging av utbrenthet. Jan Otto er kjent for sin lune og rolige fremtoning, og bruker filosofi, litteratur, humor og ironi for å få gjennom budskap og innhold undervisningen.

JUTTA HOVDA

Faglig leder i Ålreit
Jutta er en av de dyktigste og mest erfarne coacher og NLP-trenere i Norge, med solid erfaring og utfyllende kompetanse. Med sin tyske bakgrunn står Jutta for kvalitet og struktur, og som tidligere pedagog og studieleder står hun som garantist for gjennomtenkte studieplaner og god studieprogresjon. Hun er kjent for sin karisma og fengslende undervisningsstil, og er en som ser kvaliteten i andre, før de selv har oppdaget den.

MARIE AASE

Life- og business Coach, utdannet i Ålreit
Marie sertifiserte seg gjennom DNCF juni 2021 og jobber som Life- and business coach. Hun er genuint opptatt av å få andre til å blomstre og kombinert med sin erfaring innen multimedia produksjon og markedsføring, ønsker hun også å hjelpe bedrifter til å blomstre. Hun har en evne til å se det positive og møter både mennesker og nye utfordringer med entuiasme og engasjement.

INNHOLD SEMINR "HELT I EGET LIV"

Seminaret vil med eventyrets kjente bilder og struktur ta opp:

Hva er ditt mål, din utfordring, oppgave, livsoppgave?

Hvilke hindringer kan du vente å støte på?

Hvilke kvaliteter, ressurser krever dette hos deg? Hva har du funnet langs veien?

Hvilken type energi vil du ha nytte av?

Hva er det som driver deg? Hva er det som gjør at du tar denne utfordringen, eller vet at det er dette du skal?

Hva tenker du om det som skal skje? Hvilke forventninger, håp, tro og tillit har du?

Hva skal være din helterolle? Hva skal karakterisere deg på veien?

Og sist, men ikke minst: Hva når du har nådd målet? Hvordan skal du få skattene med deg hjem? Hva skal du drømme om deretter?

Dette sier tidligere kursdeltakere

Bernt Sigurd Bendigtsen

Kurset var lærerikt og av høy kvalitet. Dyktige kursholdere som virkelig kan det å lage et godt læremiljø. Dette tar jeg med og skal benytte. Kurset kan absolutt anbefales.

5/5

Kristine Einang

Dagen I dag har gitt meg utrolig mye! Dagen har gitt meg mye visshet om hvordan de rundt meg ser på meg, og hvilken utstråling jeg faktisk gir til de som står meg nært. Jeg har fått tatt en tur inn i tankene til de som ser både ned på meg, og de som ser opp til meg. Jeg har fått en mye større forståelse for  hvorfor de rund meg ser på meg på den måten de gjør, men jeg har også fått en visshet om hvorfor jeg oppfører meg som jeg gjør overfor dem!

Alt dette har jeg lært og opplevd gjennom en helt genial NLP-øvelse. En øvelse jeg i utgangspunktet ikke hadde trodd kunne gi en SÅ stor og meningsfull effekt som den gjorde, med tanke på at vi «bare» opererer med noen enkle figurer. Den gav meg et innblikk i andres tanker og følelser, på en måte jeg aldri før har vært borti. Denne øvelsen fikk meg til å se hvor min plass egentlig skal være, for at jeg skal føle meg på topp og ikke minst respektert!

Jeg skal absolutt ta denne øvelsen med meg videre til mine fremtidige kunder, og gleder meg til å hjelpe andre til å få en, forhåpentligvis, like god effekt som det jeg fikk!!!

5/5

Silje Jarnung

For meg har utdanningen hos Ålreit Institutt vært som å få åpne en skattekiste fylt med verdifulle skatter. Skatter i form av virkningsfulle, effektive NLP-verktøy jeg kan hente fram når jeg måtte ha behov for det. Metoder og teknikker som jeg har erfart kan utgjøre en positiv forskjell, både for meg selv og for dem jeg omgir meg med. Verktøy som kan brukes til å nå mål og få resultater, og teknikker som kan gi styrkende påfyll i utfordrende livssituasjoner.

5/5

Spørsmål og svar

Seminaret passer for terapeuter, psykologer, NLP-coacher og andre coacher, pedagoger, HR-ansvarlige og andre som jobber med individer, grupper og team som ønsker å lære mer om metoder for å løse indre og ytre konflikter.

Formålet med seminaret er å formidle grunnleggende kunnskaper om arbeid med systembrett i terapeutiske og coachende samtaler.

Gjennom mange praktiske øvelser vil deltakerne bli fortrolige med systembrettet som verktøy, slik at de selv kan ta det i bruk på sitt arbeidsfelt.

 

formidle grunnleggende kunnskaper om arbeid med systembrett

i terapeutiske og coachende samtaler. Gjennom mange praktiske øvelser

Formålet med seminaret er å få deltakerne til å bli fortrolige med systembrettet som verktøy, slik at de selv kan ta det i bruk på sitt arbeidsfelt.

Kurset blir holdt av DNCF Sertifisert NLP Coach Jan Otto Hovda og Jutta Hovda

Vi tilbyr betaling gjennom Klarna.

  1. Betal alt i ett
  2. Betal innen 30 dager
  3. Delbetal (fra 860,- over 6 mnd.)

Det er en fordel om du har erfaring med å jobbe mennesker i coachende samtaler, enten som terapeut, psykolog, som coach eller som teamleder.

Du har 14 dagers angrefrist på alle kjøp av kurs og dersom du ikke likevel kan stille, vil du få beløpet tilgode og kan velge ett annet kurs, seminar eller workshop hos oss.

Seminaret vil bli holdt i Amalie Skrams vei 3, 5036 Bergen, 3. etg. 

Siden 2002 har vi vært en av landets ledende og mest kompetente leverandører av personlig og profesjonell utvikling og vekst.

Vi er blant Norges mest erfarne innenfor NLP- og coachingfagetog har solid kompetanse og internasjonale sertifiseringer.

Ålreit AS – Orgnr. 998 092 493 

Følg oss

Meld på nyhetsbrev

Send meg Ålreite nyheter om kurs, utdanninger og annen nyttig informasjon.

FYLL UT SKJEMAET OG VI VIL TA KONTAKT MED DEG

Kontaktskjema NLP Practitioner

MELD DEG PÅ WORKSHOP

Workshop2006