fbpx

"GI MEG DET GODE LIVET"

MASTERCLASS

Dato

24.05

TiD

19.00-20.15

PriS

GRATIS

STED

Online

GI MEG DET GODE LIVET!

Hva er det gode livet for deg og hvordan vet du når du har det?

I Masterclassen vil temaet være hvordan du kan bli mer bevisst på hva det gode livet er for deg. Vi vil jobbe med verdier, for på den måten vet du hva som er viktig for deg. 

Hva kan du fokusere på for å skape det gode livet for deg selv og ikke minst, hva er nøkkelen for å finne det gode liv.

Vi skal prate om veiene til lykke

Bli mer bevisst på hva du selv kan gjøre for å skape deg det livet du ønsker og jobbe for det som er viktig for akkurat deg!!

Gå ikke glipp av Masterclass “Gi meg det gode liv” 

PERSONENE DU MØTER I MASTERCLASSEN

Jan Otto Hovda NLP Trainer, kursansvarlig

JAN OTTO HOVDA

Hovedtrener og daglig leder i Ålreit.
DNCF-sertifisert coach med bred erfaring, blant annet innen trening og coaching i interkulturell konflikthåndtering, par og teamcoaching. Hans spesialområde er stressmestring og forebygging av utbrenthet. Jan Otto er kjent for sin lune og rolige fremtoning, og bruker filosofi, litteratur, humor og ironi for å få gjennom budskap og innhold undervisningen.

MARIE AASE

Life- og business Coach, utdannet i Ålreit
Marie sertifiserte seg gjennom DNCF juni 2021 og jobber som Life- and business coach. Hun er genuint opptatt av å få andre til å blomstre og kombinert med sin erfaring innen multimedia produksjon og markedsføring, ønsker hun også å hjelpe bedrifter til å blomstre. Hun har en evne til å se det positive og møter både mennesker og nye utfordringer med entuiasme og engasjement.

Dette sier tidligere deltakere

Wenche Dyb

I dag er en av de dagene jeg virkelig kjenner på at å være coach er den beste jobben en kan ha, og jeg vil sende en stor takk til dere for å ha lært meg faget. Og, spesielt til deg i dag Jutta for å ha introdusert “brett-coaching” for meg. Har nettopp avsluttet en time med en kunde som fikk et fantastisk gjennombrudd ved hjelp av brettet.  Det er en unik måte å skape klarhet i situasjonen på, det gir oversikt, perspektiv og motivasjon, og jeg ble også skikkelig motivert og inspirert til å bruke dette verktøyet enda mer 🙂 🙂

5/5

Berit Nesseth Otterlei

I made it💪🏼💃🏻💃🏻❤️. Har hatt mine tøffeste år ever, men takket være samtidig utdanning i mental og følelsesmessig mestring sitter jeg først og fremst igjen med læringene. Så uendelig glad for idag og kunne kalle meg ferdig sertifisert NLP coach og samtidig sertifisert i Den Norske Coachforening. Flere ganger har det kjentes umulig, men har likevel fokusert på målet der fremme og HVORFOR dette var så viktig  – nettopp derfor er jeg i MÅÅÅÅL – du all verden så deilig. Shoot for the moon, folkens😘💫💫✨

Supertakknemlig for alt Ålreit Institutt coaching- og kompetansesenter har lært meg

5/5

Silje Jarnung

For meg har utdanningen hos Ålreit Institutt vært som å få åpne en skattekiste fylt med verdifulle skatter. Skatter i form av virkningsfulle, effektive NLP-verktøy jeg kan hente fram når jeg måtte ha behov for det. Metoder og teknikker som jeg har erfart kan utgjøre en positiv forskjell, både for meg selv og for dem jeg omgir meg med. Verktøy som kan brukes til å nå mål og få resultater, og teknikker som kan gi styrkende påfyll i utfordrende livssituasjoner.

5/5

Spørsmål og svar

Denne Masterclassen passer for de som trenger å finne mer mening med livet, jobb, karriere eller kall. 

For deg som ønsker mer tilfredshet og en bedre livskvalitet. 

Du vil lære deg verktøy som du kan bruke i eget liv, for å bli mer tydelig på hva du vil og hva som gir deg livskvalitet. 

Masterclassen blir holdt av DNCF Sertifisert NLP Coach Jan Otto Hovda og Marie Aase, DNCF Serfisifert coach. 

Nei, det holder at du tilegner deg den nye kunnskapen og setter det inn i din egen livserfaring.

Masterclassen vil bli avholdt på Zoom, link vil bli tilsendt i god tid før den starter.

Siden 2002 har vi vært en av landets ledende og mest kompetente leverandører av personlig og profesjonell utvikling og vekst.

Vi er blant Norges mest erfarne innenfor NLP- og coachingfagetog har solid kompetanse og internasjonale sertifiseringer.

Ålreit AS – Orgnr. 998 092 493 

Følg oss

Meld på nyhetsbrev

Send meg Ålreite nyheter om kurs, utdanninger og annen nyttig informasjon.

MELD DEG PÅ MASTERCLASS

Masterclass2405

FYLL UT SKJEMAET OG VI VIL TA KONTAKT MED DEG

Kontaktskjema NLP Practitioner

MELD DEG PÅ WORKSHOP

Workshop2004