fbpx

MASTERCLASS

Klar og tydelig - JEG!

Ja, jeg vil bli med på Masterclass!

Webinar_test

Dato

7. JUNI

TiD

KL. 19.00-20.15

PriS

GRATIS

STED

ONLINE

Skap prosesser som leder deg til suksess,
start NÅ!

Få en «aha-opplevelse» og bli mer bevisst om dine egne indre programmer og din egen måte å hemme eller å fremme deg gjennom din tenkemåte og ditt indre selvsnakk

La deg overraske over hvor ressurssterk og rik på erfaringer du er! Begynn med en «vareopptelling» og kjenn hvem DU er og hva DU står for. Test hvordan det føles,……og gå for det!

Bli mer bevisst om hvordan du tar valg, utvikle selvbildet ditt. Det er DU som kan utforme og optimalisere. Bruk dine muligheter, du har alt du trenger!

Ved å skape resonans mellom deg og omgivelsen, og ved å etablerer en respektfull kommunikasjon med deg selv og andre, vil du å bli tryggere og mer glad i deg selv.

Når du styrer følelsene dine bevisst, som din egen frustrasjon eller irritasjon, opplever du å kommunisere klarere og tydeligere. Du og de rundt deg vet hva du vil og hvor dine grenser går.

Idet du blir klar over at du har flere muligheter til å styre mot egne mål, som kan kommuniseres både verdsettende og overbevisende, selv om du møter motstand,

idet du iakttar at din egenverdi og selvfølelse ikke må avhenge av ytre tilbakemeldinger, men kommer fra dine indre holdninger og indre feedback.

PERSONENE DU MØTER PÅ KURSET

Jan Otto Hovda NLP Trainer, kursansvarlig

JAN OTTO HOVDA

Hovedtrener og daglig leder i Ålreit.
DNCF-sertifisert coach med bred erfaring, blant annet innen trening og coaching i interkulturell konflikthåndtering, par og teamcoaching. Hans spesialområde er stressmestring og forebygging av utbrenthet. Jan Otto er kjent for sin lune og rolige fremtoning, og bruker filosofi, litteratur, humor og ironi for å få gjennom budskap og innhold undervisningen.

MARIE AASE

Life- og business Coach, utdannet i Ålreit
Marie sertifiserte seg gjennom DNCF juni 2021 og jobber som Life- and business coach. Hun er genuint opptatt av å få andre til å blomstre og kombinert med sin erfaring innen multimedia produksjon og markedsføring, ønsker hun også å hjelpe bedrifter til å blomstre. Hun har en evne til å se det positive og møter både mennesker og nye utfordringer med entuiasme og engasjement.

Dette sier tidligere kursdeltakere

Wenche Dyb

I dag er en av de dagene jeg virkelig kjenner på at å være coach er den beste jobben en kan ha, og jeg vil sende en stor takk til dere for å ha lært meg faget. Og, spesielt til deg i dag Jutta for å ha introdusert “brett-coaching” for meg. Har nettopp avsluttet en time med en kunde som fikk et fantastisk gjennombrudd ved hjelp av brettet.  Det er en unik måte å skape klarhet i situasjonen på, det gir oversikt, perspektiv og motivasjon, og jeg ble også skikkelig motivert og inspirert til å bruke dette verktøyet enda mer 🙂 🙂

5/5

Berit Nesseth Otterlei

I made it💪🏼💃🏻💃🏻❤️. Har hatt mine tøffeste år ever, men takket være samtidig utdanning i mental og følelsesmessig mestring sitter jeg først og fremst igjen med læringene. Så uendelig glad for idag og kunne kalle meg ferdig sertifisert NLP coach og samtidig sertifisert i Den Norske Coachforening. Flere ganger har det kjentes umulig, men har likevel fokusert på målet der fremme og HVORFOR dette var så viktig  – nettopp derfor er jeg i MÅÅÅÅL – du all verden så deilig. Shoot for the moon, folkens😘💫💫✨

Supertakknemlig for alt Ålreit Institutt coaching- og kompetansesenter har lært meg

5/5

Silje Jarnung

For meg har utdanningen hos Ålreit Institutt vært som å få åpne en skattekiste fylt med verdifulle skatter. Skatter i form av virkningsfulle, effektive NLP-verktøy jeg kan hente fram når jeg måtte ha behov for det. Metoder og teknikker som jeg har erfart kan utgjøre en positiv forskjell, både for meg selv og for dem jeg omgir meg med. Verktøy som kan brukes til å nå mål og få resultater, og teknikker som kan gi styrkende påfyll i utfordrende livssituasjoner.

5/5

Spørsmål og svar

Masterclassen passer for alle alle som ønsker et klar rolleprofil, ønsker å bli hørt på, å stå frem som den de ønsker å være!

Du får verktøy og metoder som du tar i bruk for å bli tydeligere, for å sette deg mål, for en personlig vekst med et positivt mindset 

Kurset blir holdt av DNCF Sertifisert NLP Coach Jan Otto Hovda og Marie Aase, DNCF Sertifisert coach. 

Nei, det holder at du tilegner deg den nye kunnskapen og setter det inn i din egen livserfaring.

  1. Vi ønsker å tilby teknikker og verktøy som du kan ta i bruk umiddelbart. 
  2. Kursholdere med over 20 års erfaring
  3. Landets ledende utdanningsinstitusjon innen utdanninger, kurs og selvutvikling
  4. Godkjent DNCF-partner skole
  5. Internasjonale sertifiseringer

Siden 2002 har vi vært en av landets ledende og mest kompetente leverandører av personlig og profesjonell utvikling og vekst.

Vi er blant Norges mest erfarne innenfor NLP- og coachingfagetog har solid kompetanse og internasjonale sertifiseringer.

Ålreit AS – Orgnr. 998 092 493 

Følg oss

Meld på nyhetsbrev

Send meg Ålreite nyheter om kurs, utdanninger og annen nyttig informasjon.

MELD DEG PÅ WORKSHOP

Workshop2004

FYLL UT SKJEMAET OG VI VIL TA KONTAKT MED DEG

Kontaktskjema NLP Practitioner