fbpx

SEMINAR

"HELT I EGET LIV"

Dato

17-19. JUNI

Tidspunkt

Fredag kl. 17-21, Lørdag kl. 10-17, Søndag kl. 10-15

Pris

6500,-

STED

Amalie Skrams vei 3, 5036 Bergen

HVORDAN BLI HELTEN I DITT EGET LIV?

Hva vil det si å være helt i eget liv? Hvordan møter du motgang? Hvordan takler du farer og det som gjør vondt? Hvordan håndterer du suksess?

Vi inviterer til et 3-dagers seminar hvor vi utforsker helterollen og hva vi kan lære av gamle og nye helter og myter for selv å vinne mot, kraft og mening i å ta de utfordringer livet byr på.

Samtidig vil vi rette oppmerksomhet mot hva det vil si å være helt til stedet i livet, slik livet til enhver tid byr seg fram, med og uten rustning, med og uten «våpen», med og uten superkrefter.

Opplev et spennende seminar om hvordan du kan utfylle din helterolle, og hvordan du kan være ikke bare helt, men helt i eget liv.

VIL DU BLI HELT I EGET LIV?

FOREDRAGSHOLDERE SEMINARET

Jan Otto Hovda NLP Trainer, kursansvarlig

JAN OTTO HOVDA

Hovedtrener og daglig leder i Ålreit.
DNCF-sertifisert coach med bred erfaring, blant annet innen trening og coaching i interkulturell konflikthåndtering, par og teamcoaching. Hans spesialområde er stressmestring og forebygging av utbrenthet. Jan Otto er kjent for sin lune og rolige fremtoning, og bruker filosofi, litteratur, humor og ironi for å få gjennom budskap og innhold undervisningen.

MARIE AASE

Life- og business Coach, utdannet i Ålreit
Marie sertifiserte seg gjennom DNCF juni 2021 og jobber som Life- and business coach. Hun er genuint opptatt av å få andre til å blomstre og kombinert med sin erfaring innen multimedia produksjon og markedsføring, ønsker hun også å hjelpe bedrifter til å blomstre. Hun har en evne til å se det positive og møter både mennesker og nye utfordringer med entuiasme og engasjement.

Dette sier tidligere deltakere

Wenche Dyb

I dag er en av de dagene jeg virkelig kjenner på at å være coach er den beste jobben en kan ha, og jeg vil sende en stor takk til dere for å ha lært meg faget. Og, spesielt til deg i dag Jutta for å ha introdusert “brett-coaching” for meg. Har nettopp avsluttet en time med en kunde som fikk et fantastisk gjennombrudd ved hjelp av brettet.  Det er en unik måte å skape klarhet i situasjonen på, det gir oversikt, perspektiv og motivasjon, og jeg ble også skikkelig motivert og inspirert til å bruke dette verktøyet enda mer 🙂 🙂

5/5

Berit Nesseth Otterlei

I made it💪🏼💃🏻💃🏻❤️. Har hatt mine tøffeste år ever, men takket være samtidig utdanning i mental og følelsesmessig mestring sitter jeg først og fremst igjen med læringene. Så uendelig glad for idag og kunne kalle meg ferdig sertifisert NLP coach og samtidig sertifisert i Den Norske Coachforening. Flere ganger har det kjentes umulig, men har likevel fokusert på målet der fremme og HVORFOR dette var så viktig  – nettopp derfor er jeg i MÅÅÅÅL – du all verden så deilig. Shoot for the moon, folkens😘💫💫✨

Supertakknemlig for alt Ålreit Institutt coaching- og kompetansesenter har lært meg

5/5

Silje Jarnung

For meg har utdanningen hos Ålreit Institutt vært som å få åpne en skattekiste fylt med verdifulle skatter. Skatter i form av virkningsfulle, effektive NLP-verktøy jeg kan hente fram når jeg måtte ha behov for det. Metoder og teknikker som jeg har erfart kan utgjøre en positiv forskjell, både for meg selv og for dem jeg omgir meg med. Verktøy som kan brukes til å nå mål og få resultater, og teknikker som kan gi styrkende påfyll i utfordrende livssituasjoner.

5/5

Spørsmål og svar

Seminaret passer for alle som ønsker personlig vekst og utvikling og som har glede av å oppleve den kraften og innsikten som ligger i fortellinger, metaforer og symboler, som er glad i godt samvær og vakker norsk natur.

I seminaret vil vi gå gjennom verdier og hvorfor det er viktig både for deg privat men også i jobbsammenheng. Hvilken rolle har du nå og hvilken rolle er det du ønsker å ha?

Dette seminaret er det eneste av sitt slag og skal holdes av Jan Otto Hovda. Han har lang erfaring med coaching, både individuell coaching, i grupper og for bedrifter.

Vi tilbyr betaling gjennom Klarna.

  1. Betal alt i ett
  2. Betal innen 30 dager
  3. Delbetal (fra 1142 over 6 mnd)

Seminaret er åpent for alle og du trenger ingen forkunnskaper for å få utbytte av det.

Du har 14 dagers angrefrist på alle kjøp av kurs og dersom du ikke likevel kan stille, vil du få beløpet tilgode og kan velge ett annet kurs, seminar eller workshop hos oss.

Seminaret holdes i 3. etg. Amalie Skrams vei 3, 5036 Bergen

  1. Ivaretar deg som student
  2. Kursholdere med over 20 års erfaring
  3. Landets ledende utdanningsinstitusjon innen utdanninger, kurs og selvutvikling
  4. Godkjent DNCF-partner skole
  5. Internasjonale sertifiseringer

INNHOLD SEMINR "HELT I EGET LIV"

Seminaret vil med eventyrets kjente bilder og struktur ta opp:

Hva er ditt mål, din utfordring, oppgave, livsoppgave?

Hvilke hindringer kan du vente å støte på?

Hvilke kvaliteter, ressurser krever dette hos deg? Hva har du funnet langs veien?

Hvilken type energi vil du ha nytte av?

Hva er det som driver deg? Hva er det som gjør at du tar denne utfordringen, eller vet at det er dette du skal?

Hva tenker du om det som skal skje? Hvilke forventninger, håp, tro og tillit har du?

Hva skal være din helterolle? Hva skal karakterisere deg på veien?

Og sist, men ikke minst: Hva når du har nådd målet? Hvordan skal du få skattene med deg hjem? Hva skal du drømme om deretter?

Siden 2002 har vi vært en av landets ledende og mest kompetente leverandører av personlig og profesjonell utvikling og vekst.

Vi er blant Norges mest erfarne innenfor NLP- og coachingfagetog har solid kompetanse og internasjonale sertifiseringer.

Ålreit AS – Orgnr. 998 092 493 

Følg oss

Meld på nyhetsbrev

Send meg Ålreite nyheter om kurs, utdanninger og annen nyttig informasjon.

FYLL UT SKJEMAET OG VI VIL TA KONTAKT MED DEG

Kontaktskjema NLP Practitioner

MELD DEG PÅ WORKSHOP

Workshop2004