fbpx

SEMINAR KAMEL

Dato

29-30. APRIL

Tidspunkt

Fredag - 13.00-18.00 Lørdag - 09.00-17.00

Pris

5500,-

STED

Amalie Skrams vei 3, 5036 Bergen

OM SEMINAR KAMEL

KAMEL er et nytt prosessverktøy basert på erfaringer fra team-/gruppecoaching og individuell coaching. Det kan brukes som verktøy innen prosjektledelse ved utvikling og gjennomføring av prosjekter, som verktøy for å støtte opp om og hjelpe gründerbedrifter til å bygge fellesskap og skape identitet. Samtidig er det et verktøy for utvikling av ledere.

Kanskje trenger du å definere tydeligere for deg selv din individuelle leder- eller gründerrolle, eller kanskje er du coach eller veileder som vil bidra til at andre gjør dette.

KAMEL er et prosessverktøy som bl.a. kan gi svar på: Hvilken type leder skal jeg være? Hva skal være karakteristisk for meg? Hvordan skal jeg takle utfordringer, medgang og motgang?

I løpet av dette 2-dagers seminaret vil du få en innføring i verktøyet, og gjennom en variert tilnærming vil du kunne rette fokus på deg selv og din egen rolle, på ditt team eller på din bedrift.

Vi vil nærme oss dine tema med ulike rammer: oppmerksomt nærvær og meditasjon, kognitivt, men også kroppslig og energetisk, og symbolsk.

Du vil oppleve to dager fulle av kreativitet, tankeavklaring, impulser for konkrete veivalg, motivasjon og drivkraft.

Passer for alle som er i en lederrolle, skal inn i en lederrolle, er gründer, prosjektleder, eller som går med planer om å starte opp egen virksomhet.

Passer også som påbygging for etablerte coacher.

FINN DIN INDRE STYRKE

K = KLARHET

Hva lengter du etter? Hva drømmer du om? Hvem er du?Hvor skal du? Hva skal du oppnå Fata morgana? Meditativ tilnærming, tilnærming gjennom transe/fantasireiser Kognitiv tilnærming, definisjon, SMARTe mål Symbolsk tilnærming (reise, ørken, hav, jungel)

A=AUTENSITET

Hva lengter du etter? Hva drømmer du om? Hvem er du?Hvor skal du? Hva skal du oppnå Fata morgana? Meditativ tilnærming, tilnærming gjennom transe/fantasireiser Kognitiv tilnærming, definisjon, SMARTe mål Symbolsk tilnærming (reise, ørken, hav, jungel)

M=MENING

Hvilken energi er forbundet med ditt autentiske jeg? Når du er dyr? Når du er (kognitivt) menneske? Arbeid med status, kroppsholdning, stemmebruk, pust

E=ENERGI

Hvilken energi er forbundet med ditt autentiske jeg? Når du er dyr? Når du er (kognitivt) menneske? Arbeid med status, kroppsholdning, stemmebruk, pust

L=LÆRING

Hvordan skal du ta vare på de gode resultatene? Hvordan skal du gi dem videre? Hvordan skal du ta vare på de dårlige resultatene? Hvordan skal du gi videre erfaringen med å gjøre feil, møte motstand, mislykkes? Arbeid med belønning Arbeid med formidling Arbeid med projisering og oppgradering: hvordan kan en vond erfaring i dag være en ressurs i morgen?

FOREDRAGSHOLDER SEMINAR KAMEL

JAN OTTO HOVDA

Hovedtrener og daglig leder i Ålreit.
DNCF-sertifisert coach med bred erfaring, blant annet innen trening og coaching i interkulturell konflikthåndtering, par og teamcoaching. Hans spesialområde er stressmestring og forebygging av utbrenthet. Jan Otto er kjent for sin lune og rolige fremtoning, og bruker filosofi, litteratur, humor og ironi for å få gjennom budskap og innhold undervisningen.

MARIE AASE

Life- og business Coach, utdannet i Ålreit
Marie sertifiserte seg gjennom DNCF juni 2021 og jobber som Life- and business coach. Hun er genuint opptatt av å få andre til å blomstre og kombinert med sin erfaring innen multimedia produksjon og markedsføring, ønsker hun også å hjelpe bedrifter til å blomstre. Hun har en evne til å se det positive og møter både mennesker og nye utfordringer med entuiasme og engasjement.

Dette sier tidligere kursdeltakere

Wenche Dyb

I dag er en av de dagene jeg virkelig kjenner på at å være coach er den beste jobben en kan ha, og jeg vil sende en stor takk til dere for å ha lært meg faget. Og, spesielt til deg i dag Jutta for å ha introdusert “brett-coaching” for meg. Har nettopp avsluttet en time med en kunde som fikk et fantastisk gjennombrudd ved hjelp av brettet.  Det er en unik måte å skape klarhet i situasjonen på, det gir oversikt, perspektiv og motivasjon, og jeg ble også skikkelig motivert og inspirert til å bruke dette verktøyet enda mer 🙂 🙂

5/5

Berit Nesseth Otterlei

I made it💪🏼💃🏻💃🏻❤️. Har hatt mine tøffeste år ever, men takket være samtidig utdanning i mental og følelsesmessig mestring sitter jeg først og fremst igjen med læringene. Så uendelig glad for idag og kunne kalle meg ferdig sertifisert NLP coach og samtidig sertifisert i Den Norske Coachforening. Flere ganger har det kjentes umulig, men har likevel fokusert på målet der fremme og HVORFOR dette var så viktig  – nettopp derfor er jeg i MÅÅÅÅL – du all verden så deilig. Shoot for the moon, folkens😘💫💫✨

Supertakknemlig for alt Ålreit Institutt coaching- og kompetansesenter har lært meg

5/5

Silje Jarnung

For meg har utdanningen hos Ålreit Institutt vært som å få åpne en skattekiste fylt med verdifulle skatter. Skatter i form av virkningsfulle, effektive NLP-verktøy jeg kan hente fram når jeg måtte ha behov for det. Metoder og teknikker som jeg har erfart kan utgjøre en positiv forskjell, både for meg selv og for dem jeg omgir meg med. Verktøy som kan brukes til å nå mål og få resultater, og teknikker som kan gi styrkende påfyll i utfordrende livssituasjoner.

5/5

Spørsmål og svar

Den passer til prosess- og teamledere, coacher og gründere.

I seminaret vil vi gå gjennom verdier og hvorfor det er viktig både for deg privat men også i jobbsammenheng. Hvilken rolle har du nå og hvilken rolle er det du ønsker å ha?

Dette seminaret er det eneste av sitt slag og skal holdes av Jan Otto Hovda. Han har lang erfaring med coaching, både individuell coaching, i grupper og for bedrifter.

Det er en fordel om du har erfaring som leder, prosessleder eller du skal etablere deg som gründer.

Du har 14 dagers angrefrist på alle kjøp av kurs og dersom du ikke likevel kan stille, vil du få beløpet tilgode og kan velge ett annet kurs, seminar eller workshop hos oss.

Seminaret vil i 3. etg. i Amalie Skrams vei 3, 5036 Bergen

Siden 2002 har vi vært en av landets ledende og mest kompetente leverandører av personlig og profesjonell utvikling og vekst.

Vi er blant Norges mest erfarne innenfor NLP- og coachingfagetog har solid kompetanse og internasjonale sertifiseringer.

Ålreit AS – Orgnr. 998 092 493 

Følg oss

Meld på nyhetsbrev

Send meg Ålreite nyheter om kurs, utdanninger og annen nyttig informasjon.

FYLL UT SKJEMAET OG VI VIL TA KONTAKT MED DEG

Kontaktskjema NLP Practitioner

MELD DEG PÅ WORKSHOP

Workshop2004