fbpx

KURS I BERGEN OG OSLO

RESILIENS OG STRESSMESTRING

Dato

BERGEN - 4. MAI
OSLO - 23. MAI

TiD

17.00-21.00

PrIS

2300,-

STED

Amalie Skrams vei 3, 5036 Bergen

Bli godt rustet mot stress og kriser

Resiliens og stressmestring er et tema som blir stadig viktigere i norsk arbeidsliv. Mange har en følelse av at krav, oppgaver og forventninger bare øker, at presset blir stadig større, og at en ofte står på kanten av det stupet som går under navnet «Utbrenthet». Dette er eit stort tema. I dette kurset tar vi for oss noen grunnleggende prinsipp rundt stress og stressmestring og gir impulser til hva enkeltindivid og grupper kan gjøre for å

  • ta vare på seg selv
  • skape balanse mellom arbeid og fritid
  • skape balanse mellom roller som er i konflikt med kvarandre
  • etablere gode overganger mellom jobb og fritid (gode PÅ/AV-knapper)

Vi vil hele tiden interaktivt knytte innholdet opp mot praktisk nytteverdi.

PERSONENE DU MØTER PÅ KURSET

JAN OTTO HOVDA

Hovedtrener og daglig leder i Ålreit.
DNCF-sertifisert coach med bred erfaring, blant annet innen trening og coaching i interkulturell konflikthåndtering, par og teamcoaching. Hans spesialområde er stressmestring og forebygging av utbrenthet. Jan Otto er kjent for sin lune og rolige fremtoning, og bruker filosofi, litteratur, humor og ironi for å få gjennom budskap og innhold undervisningen.

JUTTA HOVDA

Faglig leder i Ålreit
Jutta er en av de dyktigste og mest erfarne coacher og NLP-trenere i Norge, med solid erfaring og utfyllende kompetanse. Med sin tyske bakgrunn står Jutta for kvalitet og struktur, og som tidligere pedagog og studieleder står hun som garantist for gjennomtenkte studieplaner og god studieprogresjon. Hun er kjent for sin karisma og fengslende undervisningsstil, og er en som ser kvaliteten i andre, før de selv har oppdaget den.

MARIE AASE

Life- og business Coach, utdannet i Ålreit
Marie sertifiserte seg gjennom DNCF juni 2021 og jobber som Life- and business coach. Hun er genuint opptatt av å få andre til å blomstre og kombinert med sin erfaring innen multimedia produksjon og markedsføring, ønsker hun også å hjelpe bedrifter til å blomstre. Hun har en evne til å se det positive og møter både mennesker og nye utfordringer med entuiasme og engasjement.

Dette sier tidligere kursdeltakere

Wenche Dyb

I dag er en av de dagene jeg virkelig kjenner på at å være coach er den beste jobben en kan ha, og jeg vil sende en stor takk til dere for å ha lært meg faget. Og, spesielt til deg i dag Jutta for å ha introdusert “brett-coaching” for meg. Har nettopp avsluttet en time med en kunde som fikk et fantastisk gjennombrudd ved hjelp av brettet.  Det er en unik måte å skape klarhet i situasjonen på, det gir oversikt, perspektiv og motivasjon, og jeg ble også skikkelig motivert og inspirert til å bruke dette verktøyet enda mer 🙂 🙂

5/5

Berit Nesseth Otterlei

I made it💪🏼💃🏻💃🏻❤️. Har hatt mine tøffeste år ever, men takket være samtidig utdanning i mental og følelsesmessig mestring sitter jeg først og fremst igjen med læringene. Så uendelig glad for idag og kunne kalle meg ferdig sertifisert NLP coach og samtidig sertifisert i Den Norske Coachforening. Flere ganger har det kjentes umulig, men har likevel fokusert på målet der fremme og HVORFOR dette var så viktig  – nettopp derfor er jeg i MÅÅÅÅL – du all verden så deilig. Shoot for the moon, folkens😘💫💫✨

Supertakknemlig for alt Ålreit Institutt coaching- og kompetansesenter har lært meg

5/5

Silje Jarnung

For meg har utdanningen hos Ålreit Institutt vært som å få åpne en skattekiste fylt med verdifulle skatter. Skatter i form av virkningsfulle, effektive NLP-verktøy jeg kan hente fram når jeg måtte ha behov for det. Metoder og teknikker som jeg har erfart kan utgjøre en positiv forskjell, både for meg selv og for dem jeg omgir meg med. Verktøy som kan brukes til å nå mål og få resultater, og teknikker som kan gi styrkende påfyll i utfordrende livssituasjoner.

5/5

Spørsmål og svar

Den passer til alle som ønsker å få en bedre balanse i hverdagen.

Du vil lære praktiske verktøy som for eksempel hvordan å bli flinkere til å takle stress slik at du kan få en bedre balanse og finne din indre ro og balanse.

Dette kurset blir holdt av Jan Otto Hovda, som har lang erfaring både med å holde stressmestringskurs og foredrag og individuell coaching.

Nei, du trenger ingen forkunnskaper.

Du har 14 dagers angrefrist på alle kjøp av kurs og dersom du ikke likevel kan stille, vil du få beløpet tilgode og kan velge ett annet kurs hos oss.

Kurset vil holdes i 3. etg. Amalie Skrams vei 3, 5036 Bergen.

Vi kommer tilbake med adresse i Oslo.

FYLL UT SKJEMAET OG VI VIL TA KONTAKT MED DEG

Kontaktskjema NLP Practitioner

MELD DEG PÅ WORKSHOP

Workshop2004