HVORDAN TA BEDRE VALG?

Hva som er viktig for oss, avhenger av hvor vi er og hvem vi er sammen med. For eksempel kan “kjærlighet” være en høyt prioritert verdi for meg i min rolle som livspartner, forelder eller barn, mens den kanskje havner litt lenger nede på lista i min rolle som leder eller gründer. Her får du et tankekart som du kan bruke til å kartlegge dine viktigste verdier i de ulike sammenhenger du inngår i. 

TANKEKART

REPLAY - MASTERCLASS

Finn din indre kraft og bli godt rustet i utfordrende tider

Play Video

PERSONENE DU MØTER I MASTERCLASS

JAN OTTO HOVDA

Hovedtrener og daglig leder i Ålreit.

DNCF-sertifisert coach med bred erfaring, blant annet innen trening og coaching i interkulturell konflikthåndtering, par og teamcoaching. Hans spesialområde er stressmestring og forebygging av utbrenthet.

Jan Otto er kjent for sin lune og rolige fremtoning, og bruker filosofi, litteratur, humor og ironi for å få gjennom budskap og
innhold undervisningen.

JUTTA HOVDA

Faglig leder i Ålreit

Jutta er en av de dyktigste og mest erfarne coacher og NLP-trenere i Norge, med solid erfaring og utfyllende kompetanse.
Med sin tyske bakgrunn står Jutta for kvalitet og struktur, og som tidligere pedagog og studieleder står hun som garantist for gjennomtenkte studieplaner og god studieprogresjon.

Hun er kjent for sin karisma og fengslende undervisningsstil, og
er en som ser kvaliteten i andre, før de selv har oppdaget den.

MARIE AASE

Life- og business Coach, utdannet i Ålreit

Marie sertifiserte seg gjennom DNCF juni 2021 og jobber som Life- and business coach. Hun er genuint opptatt av å få
andre til å blomstre og kombinert med sin erfaring innen multimedia produksjon og markedsføring, ønsker hun også å hjelpe bedrifter til å blomstre.

Hun har en evne til å se det positive og møter både mennesker og nye utfordringer med entuiasme og engasjement.